Linkedin trainingen

E-book: "Mensen verbinden via Linkedin" versie voorjaar 2017 (betaalde versie)

Deze complete handleiding van ruim 150 pagina's laat stap voor stap zien hoe je een account op Linkedin aanmaakt, je profiel opbouwt, zoekt via Linkedin, de werking van groepen, bedrijfspagina aanmaken, geavanceerd zoekt in Linkedin, je netwerk uitbouwt, connecties uitnodigt en nog veel meer. Je kunt dit E-book bestellen voor € 14,95 excl. BTW.

Lees verder

linked-in-logo-donker

Cursus Linkedin: “Aan de slag met LinkedIn”

In deze cursus Linkedin krijg je inzicht in wat LinkedIn is en hoe je dit kunt inzetten. Tijdens de training ga je je eigen LinkedIn-profiel aanmaken dan wel je bestaande LinkedIn-profiel verder professionaliseren. Deze workshop is geschikt voor werkzoekenden om hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk te vergroten en voor ondernemers die willen leren hoe LinkedIn werkt om het zakelijk beter te kunnen inzetten.

Lees verder

linked-in-logo

Cursus Linkedin: “Strategisch gebruik LinkedIn”

In deze cursus Linkedin leer je hoe jij je LinkedIn profiel kun gaan inzetten voor je personal en corporate branding. Er komen strategieën aan de orde als manager van een groep, als netwerker, als werkzoekende. Hoe kom je aan meer klanten via Linkedin? Tevens gaan we in op de bedrijfspagina. Wat is het en wat kun je ermee? Hoe kunt je groepen strategisch inzetten? Hoe kun je je zichtbaarheid vergroten?

Lees verder

linked-in-logo-grijs

Cursus Bedrijfspagina Linkedin en Facebook maken

Tijdens deze cursus Bedrijfspagina Linkedin en Facebook maken, krijg je kort uitleg over wat een bedrijfspagina op Linkedin inhoudt en hoe je het aanmaakt. Daarna ga je meteen aan de slag. Binnen 1,5 uur is de bedrijfspagina Linkedin gereed. Na een korte pauze krijg je uitleg over het aanmaken van de bedrijfspagina Facebook. Stap voor stap word je door de theorie geleid. Na 2,5 uur ben je klaar met je bedrijfspagina Facebook en ga je naar huis met twee bedrijfsprofielen.

Lees verder

linked-in-logo-lichtgrijs

In Company cursus Linkedin

Wilt u uw medewerkers LinkedIn laten gebruiken om uw bedrijf meer zichtbaarheid te geven op het Internet? Delinkedintraining.nl biedt hierin dé oplossing met haar In Company LinkedIn Workshop, uw personal LinkedIn trainer bij u op kantoor. Wij maken een maatwerkprogramma voor medewerkers die nog geen profiel hebben en/of voor medewerkers die al regelmatig met LinkedIn hun netwerk uitbreiden.

Lees verder

linkedin-camera

Cursus Linkedin voor leden DuPho op 26 juni 2017

Op 26 juni 2017 vindt er speciaal voor leden van DuPho in de ochtend een workshop Aan de slag met Linkedin plaats waarbij met name aandacht wordt besteed aan je persoonlijke Linkedin profiel en wordt er uitleg gegeven over de knoppen op Linkedin. Eigenlijk is dit een basiscursus voor deelnemers die nog geen Linkedin profiel hebben of al wel een profiel hebben aangemaakt maar eigenlijk niet goed weten hoe Linkedin werkt.

In de middag vindt de workshop Strategisch gebruik Linkedin plaats. Deze workshop geeft inzicht hoe je Linkedin strategisch kunt inzetten als individu en als ondernemer. Tijdens de training leer je alles over je zichtbaar wordt op Linkedin, geavanceerd zoeken, communiceren via een bedrijfspagina, communicatie in groepen en krijg je een aantal strategieën aangereikt waarmee je aan nieuwe klanten/relaties kunt komen en waarmee je zo aan de slag kunt.

Lees verder

linkedin-voor-accountants

Cursus Linkedin voor accountants
uitsluitend voor leden van NBA

In deze cursus wordt in het eerste deel aandacht gegeven aan uitleg over Linkedin en aan het persoonlijke profiel. Deelnemers gaan ook daadwerkelijk aan de slag met hun eigen profiel op hun eigen laptop.

In het tweede deel wordt de nadruk gelegd op de bedrijfsmatige kant van Linkedin zoals de werking van de bedrijfspagina, advertenties op Linkedin, gesponsorde updates, plaatsen van vacatures, strategisch zoeken, doelmarkt bepalen en strategieën om aan meer klanten/connecties te komen via Linkedin.

Aantal PE-uren voor deze cursus is: 4

Lees verder

Voor werkzoekenden


linked-in-logo-lichtgrijs

Aan het werk via Linkedin

In de cursus Aan het werk via Linkedin krijg je als werkzoekende inzicht in wat LinkedIn is en hoe je dit kunt inzetten. Tijdens de training ga je je eigen persoonlijke Linkedin-profiel aanmaken, dan wel je bestaande LinkedIn profiel aanpassen. Je leert hoe jouw Linkedin profiel gaat opvallen tussen al die andere werkzoekenden op Linkedin.

Lees verder